Geçtiğimiz hafta Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in yoğun iş temposundan dolayı ertelenen Halk Günü Toplantıları kaldığı yerden devam ediyor.

Her hafta Pazartesi günleri saat 14.00’da Belediye Meclis Odasında gerçekleştirilen toplantı her zaman olduğu gibi vatandaşların yoğun katılımı ile tamamlandı.

Kaymakamlık ve Belediye Birim Müdürlerinin tamamının hazır bulunduğu toplantıda, vatandaşları sırası ile dinleyen ve taleplerini gerekli birimlere anında ileten Ürkmezer,  Toplantının amacına uygun bir biçimde devam etmesinin ve vatandaşlardan olumlu geri dönüşlerin gelmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Safranbolu’ya ve Safranbolu halkına en iyi, en güzel hizmeti verebilmek için yaz kış demeden, mesai mefhumu gözetmeden çalıştıklarını hatırlatan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer¸ ” Her hafta gerçekleştirdiğimiz halk toplantıları ile sorunları ya da bizlerden gerçekleştirmemizi istedikleri hizmeti bire bir anlatabiliyorlar. Bununla birlikte kent dışından da misafirlerimiz oluyor. On da ihtiyaçları doğrultusunda hangi yolları izlemeleri gerektiğini anlatıyoruz. Yine gelen talebin iş takibini yapıyor, talep sahibi vatandaşımızı da bilgilendiriyoruz. Ben bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen Safranbolulu hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Ürkmezer,  aileleri ile birlikte gelen minik misafirleri ile ayrıca ilgilenirken çeşitli hediyeler veriyor.