AK Parti Karabük İl Sosyal Politikalar Başkanı Hatice Çetinkaya ve AK Parti Karabük İl Yönetim Kurulu Üyesi Nagihan Erkal AK Parti Karabük Merkez İlçe, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları İle beraber 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla huzurevini ziyaret etti, Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlayıp hayır dualarını aldı.

Sosyal Politikalar Başkanı Hatice Çetinkaya, “ Yaşlılığın yılların kazandırdığı tecrübe ve birikimin kıymetinin anlaşıldığı ve bunların yeni nesillere aktarıldığı özel bir dönem olduğunu belirtti. Büyükleri “hazine, ulu çınar ve bilge” o k tanımlayan Çetinkaya, onların her zaman birer güç ve bereket kaynağı olduğunu aktardı. Büyüklere gerekli saygı ve hürmeti göstermenin inanç ve geleneklerin en önemli unsurlarından biri olduğunu ifade eden Çetinkaya, AK Parti kadrolarının 2002’den itibaren yaptığı hizmetlerle büyükleri ihmal etmediğini vurguladı. Çetinkaya, yaşlıların gerek evlerinde gerekse kurumlarda bakımlarıyla ilgili maddi ve fiziki imkanların 2002’ye kıyasla çok daha iyi noktalarda olduğunu belirterek, yaşlıların sosyal, kültürel ve psikolojik ihtiyaçlarının karşılanması, aktif, mutlu şekilde yaşamaları için birçok program ve projenin hayata geçirildiğini hatırlattı.

Çetinkaya “Dünya Yaşlılar Günü, her zaman el üstünde tuttuğumuz, gönlümüzde yer verdiğimiz yaşlılarımızı hatırlamak için güzel bir vesile. Ancak büyüklerimizi sadece bir gün değil her gün hatırlamak, yalnız olmadıklarını hissettirmek birinci önceliğimiz olmalıdır. Kıymetli büyüklerimiz sayesinde geleceğimizi şekillendiriyor, onların manevi desteği ile milli hedeflerimize hızla ilerliyoruz. ‘Geçmişi bilmeyenin geleceği de olmaz.’ sözünün anlattığı gibi, ülkemizi ve milletimizi aydınlık yarın taşımaya bilgelerimizle birlikte devam edeceğiz” dedi.

Çetinkaya, AK Parti Teşkilatı o k huzurevi yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.