Karabük TSO Üyeleri TÜYAP Fuarcılık A.Ş organizasyonunda Tüyap Kongre ve Fuar merkezinde 02-07 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenen Maktek Avrasya 2018 Fuarı’na katıldı.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nun aldığı karar gereğince meslek komiteleri ve meslek gruplarının etkinlikleri desteklenmektedir. 2 ve 3 Meslek gruplarımızın (imalatçı firmalar) talebi doğrultusunda TÜYAP Fuarcılık A.Ş organizasyonunda TÜYAP Kongre ve Fuar merkezinde 02-07 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenen Maktek Avrasya 2018 Fuarı’na Karabük Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı firmalardan 19 kişinin katılımıyla 04-05 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleşti

Makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgâhlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticileri, Maktek Avrasya 2018 Fuarı’nda bir araya gelmiştir. Maktek Avrasya 2018 Fuarı’nda Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen 1.000’i aşkın firması ve firma temsilcileri yer almıştır. Artan katılımla beraber toplam 120.000 metrekare kapalı alan kapasitesine sahip Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nin14 salonu da tam kapasiteyle kullanılmıştır.

Fuarda, takım tezgâhları, metal - sac işleme makineleri, tutucular – kesici takımlar, kalite kontrol – ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer almış olup, Fuarların yurtiçi ve yurtdışı tanıtımlar neticesinde, yerli ve yabancı iş adamlarının profesyonel anlamda katılımcılar ile bağlantılar kurmasını sağlayarak, bölge ticaretine katkıda bulunacaktır.