2018 Yılı Meclis Çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 5 Ekim Cuma Günü gerçekleştirilen meclis toplantısına İl Özel İdaremiz Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül katı k, 2018 yılı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Bülbül ‘’Müdürlüğümüz 120 personel, 152 araç ile il geneline hizmet vermektedir. Kendi personelimiz ile soğuk asfalt çalışmalarımız 2018 yılında da devam etti. Programlanan 32 adet çalışmadan 23 adeti tamamlanmıştır. Mevsim şartları nedeni ile kalan 9 adet çalışma ise daha sonra yapılacaktır. Şuana kadar 76,2 KM soğuk asfalt tamamlanmıştır. BSK(Sıcak Asfalt) çalışmalarında ise 31 adet programdan 23 tanesi tamamlanmıştır. Yolların toplam uzunluğu 57,5 KM olurken yaklaşık 58.000 ton malzeme kullanılmıştır. BSK çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Toplam yol programının %70’i tamamlanmıştır.’’ dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen ‘ Yol Şube Müdürlüğümüz her yıl olduğu gibi bu yılda verimli bir çalışma gerçekleştirerek vatandaşa kaliteli hizmeti hızlı bir şekilde sunmuştur. Yapılan çalışmalarda emeği geçen başta Özel İdare Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun olmak üzere Yol Şube Müdürümüz Özgür Bülbül’e işçisinde Mühendisine kadar tüm yol Şube Müdürlüğü çalışanlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.