Genç Müsiad Başkanı Bekir Uluçay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Tülün ve beraberinde 24-25 ve 26. Dönem Artvin Milletvekilliği yapan Genel Başkan Yardımcısı Dr. İsrafil Kışla ile birlikte derneğin diğer üyeleri Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret etti.

Genç Müsiad Başkanı Bekir Uluçay, yoğun programından kendilerine vakit ayıran ve Dünya Mirası, bölgenin göz bebeği olan Safranbolu’da gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Ürkmezer’e teşekkür ederken,  Müsiad çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

İlim yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Tülün ziyarette yaptığı konuşmada cemiyetin milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunmak üzere kurulduğunu ifade ederken; “ Safranbolu bu duygu tamamen uyan bir kentimiz. Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bununla birlikte bu güzel kentin geçmişi geleceğe olduğu gibi taşınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Derneklerin ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini ileten Ürkmezer; Kaymakamlık ve Belediye o k gerçekleştirilen çalışmalar ve projelerden de söz ederken, Ülkemizin bu nadide kentinde görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.