Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışma ara vermeden devam ediyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim şartlarının üzerinde seyretmesini değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Şefliği ekipleri kentin çeşitli Mahalle ve Caddelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan Yazıköy’ü Safranbolu – Kastamonu yoluna bağlayan bölümdeki çalışmanın ardından asfalt ihtiyacı olan diğer mahallelere geçildiği bildirildi.

Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “ Ekiplerimiz ilçemizin çeşitli Mahalle, Cadde ve ara arterlerde eksik gördükleri ve programa aldıkları çalışmaları tamamlamak üzere yoğun bir mesai harcamakta. Bu bağlamda geçtiğimiz ay başlayan ve kısa sürede tamamlanan Yazıköy’ü Safranbolu – Kastamonu yoluna bağlayan bölümün tamamlanmasının ardından ihtiyaç dâhilinde olan asfalt çalışmalarına devam ediliyor. Bununla beraber kaldırım, taş duvar,  Tarihi mekânlarımızda temizlik gibi çalışmalarda devam ediyor. Ben tüm mesai arkadaşlarıma kolaylıklar diliyor, bu çalışmalar esnasında destek ve dualarını esirgemeyen Safranbolulu hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.