Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Kalealtı İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Ürkmezer, beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ile birlikte Kalealtı İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederken hem okulun genel durumu ile ilgili okul yetkililerinden bilgi aldı hem de ihtiyaçları yerinde tespit etti.

Sınıfları gezen ve çocuklarla uzun süre sohbet eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, minik öğrencilere tavsiyelerde bulunurken; "Bizler sizlerin geleceği için çalışmaya devam ediyoruz. Her daim de yanınızda olacağız. Sizlerden tek isteğimiz derslerinizi ihmal etmemeniz ve bol bol kitap okumanız. Hepinize güveniyor ve başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyarette, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan broşürleri öğrencilere veren Ürkmezer; "Emniyet Genel Müdürlüğü'müz güzel ve bir o kadar da önemli bir broşür hazırlamış. Bu broşür. 'Masallarda cadılar varsa internette de kötü insanlar var' diyerek çocukları internet ortamındaki kötü niyetli kişilere karşı uyarıyor. Bu ziyarette çocuklarımıza bunu da anlattık.” diye konuştu.

İnternetin masal dünyası gibi "büyülü" olduğuna vurgu yapılan broşürde, "Pamuk Prenses" masalından esinlenilerek, "Masallarda cadılar varsa internette de kötü insanlar var" Böyle durumlarda hemen anne, baba ya da güvenilen bir büyüğe söyleyin uyarısı yapılıyor.