Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, Tarihi çarşıda bulunan Çarşı Polis Merkezi’ni ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş’ünde eşlik ettiği ziyarette Merkezde görev yapan emniyet mensupları ile bir süre sohbet eden Ürkmezer; “ Safranbolu’nun bir huzur kenti olduğunu, bunda en büyük katkının emniyet ve jandarma sayesinde gerçekleştiğini” söyledi.  

Ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için Polisin gece gündüz fedakârca görev yapmaya devam ettiğini vurgulayan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Burada yaklaşık bir saat kalan Ürkmezer ve beraberindeki heyet daha sonra polis memurları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.