Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığını ziyaret etti.

Alay Komutanı J.Albay İsa Çakmak ile birlikte incelemelerde bulunan Ürkmezer, Eğitim gören Askerlerle yemekhanede bir araya geldi.

Burada askerlerle uzun süre sohbet eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “ Sizler Safranbolu’da bizlere ailelerinizin bizlere emanetlerisiniz. Burada Cennet Vatanımızın çeşitli yerlerinde bu kutsal görevi ifa etmek üzere eğitim alıyorsunuz. Eğitiminizin ardından da her biriniz vatanın ayrı bir köşesinde vatandaşlarımızın rahat, huzur, refah, barış, birlik beraberlik içerisinde yaşaması için çabalayacaksınız” dedi.

“DUALARIMIZ HER DAİM SİZİNLE”

Vatan görevinin ülkemizde kutsal sayıldığını hatırlatan Ürkmezer; “ Bu görev uğruna canlarını seve seve ortaya koyan evlatlarımız var. Gazi olan arkadaşlarımız var. Emini ki sizlerde aynı duyguları taşıyorsunuz. Çünkü biliyoruz ki tüm ülke aynı ruh ve vatan sevgisi içerisinde.  Bu nedenle ben hepinize ayrı ayrı böylesi bir görevi üstlenmek üzere olduğunuz için teşekkür ediyor, ifa edeceğiniz görevlerinizde başarılar diliyorum. Dualarımız her zaman sizlerle” dedi.

Konuşmanın ardından askerlerle birlikte yamak yiyen Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanı İsa çakmak ve Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Celal Cingöz ile birlikte incelemelerde bulundu. Eksikliklerin giderilmesi konusunda talimat verdi.