Karabük'te diyaliz hastası kadının küfür edilerek servisten indirildiği olayla alakalı yapılan haberlerin ardından yeni bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz gün ve bugün içinde  “Diyaliz hastası kadın küfür edilerek servisten indirildi” başlıklı haberler yapılmıştı. Karabük’te diyaliz hastası olan Elvan Özdağ, diyaliz merkezinden çıktıktan sonra eve gitmek için bindiği servisin şoförü tarafından yarı yolda küfür edilerek indirildiğini iddia etmiş, indirildiği yerde köpeklerin saldırısına uğrayan ve yardımına jandarma ekiplerinin yetiştiği Özdağ, baygınlık geçirince 112 Acil Sağlık ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

İl Sağlık Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre tüm hastane yetkililerinin hastayla ilgilenmeleri ve detaylı bilgi almaları yönünde talimat verildiği, akabinde ise hemen idari ve adli işlemlere başlandığı öğrenildi.

Aynı hastanın başka ve eskiye dönük iddialarının olduğu, onların da konuya dahil edildiği ve olaya ilişkin görüntüler (araç içi kamera görüntüleri) mevcut olup, jandarmaya teslim edildi bilgisi öğrenildi. Aynı hastanın daha önce iki şoförle daha davalık olduğu bilgisi verildi.

Konuya ilişkin adli ve idari sürecin İl Sağlık Müdürlüğü’nce titizlikle takip edileceği bildirildi.

" width="700">