Sitemizin editörü Fatih Ünlü’nün Karabükspor’un eski futbolcusu Luton Shelton’un ALS hastalığına yakalanmasıyla ilgili yaptığı haber ulusal spor medyasında geniş yer buldu.

Editörümüz Fatih Ünlü’nün bugün İhlas Haber Ajansı’nda yayınlanan “Yeşil sahaların Bolt’u o k bilinen Shelton, ALS hastalığına yakalandı” başlıklı haberden önce Türkiye’de hiçbir medya kuruluşu ve sosyal medyada konu ile ilgili bir haber ya da paylaşım yoktu. İlk o k İHA’da yayınlanan habere bu haberin hemen altında bulunan linkten ulaşabilirsiniz.

Haberin yayınlanmasının ardından hemen hemen bütün basın ve yayın organları internet sitelerinden ve sosyal medyalarından haber paylaştı. Haber sitelerin ana sayfalarında manşetlerde yer alırken sporla ilgili sosyal medya sayfaları da haberi paylaştı.

TRT Spor, A Spor, Sabah, Vatan, Milliyet, Yeni Şafak, Akşam, Habertürk ve Ajansspor gibi siteler habere yer verirken TRT Spor ve A Spor’un sitesinde haber “En çok okunanlar” listesinde yer aldı.

Amyotrofik Lateral Skleroz ( ALS) hastalığına yakalanan Luton Shelton’a üzüldüğümüzü, bir an önce iyileşmesini temenni ettiğimizi belirterek editörümüz Fatih Ünlü’ye çalışma hayatındaki başarılarının devamını diliyoruz.

İŞTE HABERİN LİNKİ:    http://www.iha.com.tr/karabuk-haberleri/yesil-sahalarin-boltu-o k-bilinen-shelton-als-hastaligina-yakalandi-2129309/