GÜLE GÜLE SAYIN VALİM

İnsanoğlu ömür hayatında Cumhurbaşkanından, sokak temizleyen işçisine, trilyon hükmeden şirket sahipliğinden, karnını zar zor doyuran sade vatandaşlığa her rütbe ve mertebede olabilir. Burada asıl olan, İNSAN o k ne olduğundur!  Hani çok bilinen bir hikâye var ya! “…. Ben sana adam olamazsın demedim” misalinde olduğu gibi.

Henüz 23 yıllık il tarihinde birçok Vali geldi, gitti, Cumhuriyet kenti Karabükümüze. Her giden kendisine göre bir iz bıraktı. İşte Sayın Kemal Çeber’de 13 Haziran 2017 kararnamesi ile atanmasının ardından 27 Ekim 2018 Kararnamesi ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketine Vali o k atandı. Haberi duyduğumuzda üzüldüysek de Rize’ye atanmasını manidar görerek sevindik. Çünkü ben Cumhurbaşkanı olsam memleketim Karabük’e atayacağım Vali’yi ince eler sık dokurdum.

Bir Karabüklü ve bir basın mensubu o k Görev süreniz içerisinde gördüğüm, devlet adamlığınız, insancıllığınız, babacanlığınız, devletin sopasını göstermeden işleri yürütme maharetiniz, sadeliğiniz, uyumluluğunuz unutulmaz bir iz bırakmıştır.

TEŞEKKÜRLER SAYIN VALİM

Devleti yönetirken devletin şefkatli yüzünü göstermeye gayret gösterdiğiniz için teşekkürler Sayın Valim.

Devlet imkânlarını kendi özel işlerinizde kullanmamaya maksimum özen gösterdiğiniz için teşekkürler Sayın Valim.

Şehitlerimize, onların yakınlarına, Gazilerimize sessiz sedasız gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı teşekkürler Sayın Valim.

Kimsesiz çocuk , huzurevlerindeki yaşlılarımıza reklam yapmadan gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı teşekkürler Sayın Valim.

Kentin sorunlarının çözümünde gösterdiğiniz gayret için teşekkürler Sayın Valim.

Kentin siyaset ve Sivil Toplum Kuruluşları ile koordineli, uyumlu çalıştığınızdan dolayı teşekkürler Sayın Valim.

“ANKARA’DAN” gelen ve gelebilecek tüm sıkıntı rağmen, Karabük halkı, Karabük STK’larının talebi üzerine zaman zaman risk alıp katlandığınız için teşekkürler Sayın Valim.

İnancınız gereği ibadetinizi bile koltuk sevdası, birilerinin gözüne kakma hastalığı olmadan emrolunduğu gibi yaptığınız ve yaşadığınız için teşekkürler Sayın Valim.

GÜLE GÜLE SAYIN VALİM

İnsan kıymetli ve değerli herhangi bir şeyini kaybettiğinde isyan edesi gelir ya, “Daha bir buçuk yıl bile olmadı, biz daha uzun yıllar hizmet bekliyorduk” diyesi geliyorsa da, yazımızın başında dediğimiz gibi gittiğiniz yer yüreğimize su serpiyor. Karabük iz bırakan Valilerini unutmaz. Sizde iz bıraktınız. GÜLE GÜLE gidin Sayın VALİM.