Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Batı Karadeniz Ligi'nde mücadele eden Karabük Masterler takımı, sezona galibiyetle başladı.

Sezonun ilk maçında Çankırı Şehir Stadı'nda Çankırı Belediyespor Veteranlar ile karşılaşan Karabük ekibi, sahadan Engin Altın'ın attığı gollerle 2-0 galip ayrıldı.

Ligin diğer maçlarında Yaşa ve Yaşat ile Akçakoca Veteranlar ve Devrek Veteranlar ile Çaycuma Veteranlar 1-1 berabere kaldı.

Bartın Şehir Uğur Akyer ise Kastamonu Masterler ve Veteranlar'ı 5-2 yendi.

Karadeniz Ereğli ise haftayı bay geçti.

Karabük Masterler, ligin ikinci haftasında sahasında geçen yılın Türkiye ikincisi Karadeniz Ereğli'yi ağırlayacak.

Karabük Masterler Teknik Direktörü Ömer Faik Ersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona iyi başlamanın önemli olduğunu ve bunu başarmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

İyi bir kadroya sahip olduklarını belirten Ersoy, "Lige iyi hazırlandık ve bunun karşılığını Çankırı maçında aldık. Oyuncularıma ve yönetime teşekkür ediyorum. Karabük'ü bu ligde başarıyla temsil etmek istiyoruz. Şimdi önümüzde Ereğli maçı var. Ciddi bir rakip. Geçen yıl Türkiye Şampiyonası'nda finale kadar yükselmiş bir ekip. Biz de iyi olduğumuzu biliyoruz. İyi bir maç olacak." diye konuştu.