Karabük 1. Amatör Küme’de üçüncü hafta mücadeleleri sona erdi. Oynanan 6 maçta toplam 28 gol kaydedildi.

Karabük’te amatör futbol ligi ilk haftadan bu yana bol gollü ve seyir zevki yüksek maç sahne olmaya devam ediyor. Karabük 1.Amatör Küme üçüncü haftasında oynanan 6 maçta fileler 28 kez havalandı.

Haftanın tek berabere biten maçı 2-2’lik skorla Adatepe Dökecekspor- Safranboluspor maçı olurken, Karabük Demirspor- Aydınlıkevler Gençlik ve Spor Kulübü arasında oynanan maç büyük bir heyecana sahne oldu. Kadrosunun büyük çoğunluğunun gençlerden oluştuğu Aydınlıkevler GSK 4-0 geriye düştüğü maçta Demirspor’u yakalayıp skoru 4-4’ye getirse de son dakikalarda yediği gole engel olamadı ve sahadan puansız ayrıldı.

Ligde 3.hafta tamamlandığında ise puan durumunda lider durumda olan takım geçen haftaki yerini koruyan Yaylacık Gençlikspor oldu. Yaylacık Gençlikspor 3’te 3 yaparken rakip fileleri 18 kez havalandırdı ve kalesinde sadece 2 gol gördü.

MASTERLER VE VETERANLAR HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz grubunda temsil eden Karabük Masterler, geçtiğimiz sezonun finalisti ve ligin güçlü ekibi Ereğli Masterler ile Safranbolu İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Temsilcimiz sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Aynı ligde ilimizi temsil eden Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımı ise Kastamonu Masterler Veteranlar takımına konuk oldu. Hasan Doğan Tesisleri A Sahası’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Kastamonu Masterler Veteranlar 3-1 kazandı

İŞTE ÜÇÜNCÜ HAFTANIN SONUÇLARI