Karabük Eskipazarlılar Derneği yeni yönetimi, Mehmet Ali Şahin başta olmak üzere Ankara’daki Karabüklü siyasetçileri ve bürokratları ziyaret etti.

Karabük Eskipazarlılar Derneği (KESDER) Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’da ziyaret ve incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi başta olmak üzere, TBMM ve Bakanlıkları ziyaret eden KESDER Yönetim Kurulu Üyeleri,. İlk o k TBMM eski Başkanı, eski Bakan ve Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i TBMM’deki makamında ziyaret ederek Eskipazar’ın ve Eskipazarlıların sorunları ve dernek çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.  Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Karabüklü Devlet Adamı Mehmet Ali Şahin, hepimiz Karabük’ümüzün kalkınması ve gelişmesi için çaba sarf ediyoruz, dedi. KESDER’in yeni yönetimine başarılar dileyen Mehmet Ali Şahin, sivil toplum kuruluşlarının siyasete güç kattığını belirtti.  KESDER Başkanı İdris Çankaya da, göstermiş oldukları yakın ilgi ve sıcak karşılamadan dolayı Karabük’ümüzün yetiştirdiği büyük devlet adamı Mehmet Ali Şahin Bey’e teşekkür ederim, dedi.

İkinci ziyaret, Mehmet Ceylan’ı Ankara’daki çalışma ofisinde gerçekleşti. Kariyerinde pek çok alanda hizmetleri bulunan, Eski Bakan Yardımcısı, Milletvekili, Belediye Başkanı ve bürokrat Mehmet Ceylan, Karabük-Eskipazarlı hemşehrilerinin kendilerini ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karabük’teki sosyal hayatın gelişimine ve kültürel dayanışmanın güçlenmesine vesile olan hemşehri derneklerinin varlığına dikkat çeken Mehmet Ceylan, Karabük Eskipazarlılar Derneği yeni Yönetim Kuruluna başarılar,  diledi.

TBMM’de gerçekleşen ziyaretlerde ise, Karabük Milletvekili Cumhur Ünal’ı makamında ziyaret eden KESDER yönetimi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk vekillerine başarılar diledi. Karabük’ü en iyi şekilde temsil etmek ve Karabük’ümüzün gelişmesine katkı sağlamak için burada olduklarını belirten Milletvekili Cumhur Ünal, KESDER ve benzeri hemşehri derneklerinin Karabük’teki siyasi ve sosyal hayata yeni bir sinerji getirdiklerini söyledi. Karabük Milletvekili Niyazi Güneş’i TBMM’deki odasında ziyaret eden KESDER Yönetimi, Sayın Güneş’e siyasi hayatında başarılar dilediler, Karabük Eskipazarlılar Derneğinin çalışmaları hakkında bilgi veren KESDER Başkanı İdris Çankaya, Karabük Milletvekili Niyazi Güneş’in STK tecrübelerinin kendilerine ışık tutacağını söyledi.  Daha sonra Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy’u ziyaret eden KESDER Yöneticileri, Karabük ve Safranbolu’ya büyük hizmetleri dokunan Dr. Hüseyin Avni Aksoy’a siyasi hayatında başarılar dilediler. Karabük Milletvekili Aksoy, ilimizde sivil toplum kuruluşlarının sayısının ve etkinliğinin artması bizleri ziyadesiyle mutlu ve memnun eder, dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Karabük-Eskipazarlı bürokrat Dr. Adem Çankaya’yı ziyaret eden KESDER Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Adem Çankaya, ilimizin ve ülkemizin kalkınması ve güzelleşmesi için atılacak her adımın yanındayız, dedi, Karabük Eskipazarlılar Derneği yeni yönetimine başarılar diledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın genç ve dinamik bürokratlarından Mert Yardibi ve Aziz Arslan’ı makamlarında ziyaret eden KESDER Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın tecrübeli bürokratlarından Ali Keskinkılıç’ı da makamında ziyaret ederek, hemşehrilik dayanışmasının öneminden bahsettiler.

KESDER Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Çam, Güven Yurtoglu, Bilal Kıraç, Bilal Yeşilova, Yunus Çelen, Sadık Kalay, İsmail Yeşilova, Halil Kaya, Musa Lort'a birlikte gerçekleştirilen Ankara ziyaretlerinin sonunda bir açıklama yapan KESDER Başkanı İdris Çankaya, “Bizim ilk ve öncelikle projemiz, Karabük için birlik, dirlik, dayanışma ve kardeşliktir. Karabük’e ve Türkiye’mize hizmet eden tüm siyaset adamları ve kamu yöneticileri başımızın tacıdır. Karabük’te kamu kurum ve kuruluşlarıyla, meslek örgütleri, sendikalar ve STK’larla yakın iş birliğine her zaman hazırız.” dedi.