Karabük 1. Amatör Küme’de üçüncü hafta mücadeleleri sona erdi. Oynanan 6 maçta toplam 39 gol kaydedildi.

Karabük’te amatör futbol ligi ilk haftadan bu yana bol gollü ve seyir zevki yüksek maç sahne olmaya devam ediyor. Karabük 1.Amatör Küme üçüncü haftasında oynanan 6 maçta fileler 39 kez havalandı. Ligde şu ana kadar oynanan en bol gollü hafta oldu.

Oynanan maçalrda hiç berabere biten karşılaşma olmazken, ligin iki yeni ekibi arasında oynanan Aydınlıkevler GSK-Adatepe Dökecekspor maçında 13,  Safranboluspor-Karabük 3 Nisanspor arasında oynanan maçta 9, Kayadibispor-Safranbolu Esnafspor maçında ise 7 gol oldu.

Ligde 4.hafta tamamlandığında ise puan durumunda lider durumda olan iki takım var. Ovacık Gençlikspor ve Karabük Demirçelikspor ligde 4’te 4 yaparken iki takımın da averajı aynıyken Karabük Demirçelikspor henüz kalesinde gol görmedi.

AYDINLIKEVLER GSK VE YAYLACIK GENÇLİKSPOR İTİRAZ EDECEK

Aydınlıkevler GSK, rakibi Adatepe Dökecekspor kaçak oyuncu oynattığı, Yaylacık Gençlikspor da rakibi Karabük Demirçelikspor cezalı oyuncu oynattığı iddiasıyla itiraz edecek. İtiraz prosedürleri gerçekleştikten sonra kararı Futbol İl Tertip Komitesi verecek, gerekli görülürse de Ankara'ya yönlendirilcek.

YAŞA VE YAŞAT VETERANLAR ARAYA MORALLİ GİRDİ

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Batı Karadeniz grubunda şehrimizi temsil eden ekiplerimizden Karabük Yaşa ve Yaşat Veteranlar takımı 5000 Evler Sahası’nda Çaycuma Veteranlar’ı konuk etti. Mücadeleyi 1-0 kazanan Yaşa ve Yaşat Veteranlar ligde verilen iki haftalık dinlenme arasına moralli girdi.

AMATÖR LİG’DE DOLU TRİBÜNLER COŞKULU TARAFTARLAR VAR

Kardemir Karabükspor’un içinde bulunduğu durum, Passolig uygulamasının zahmetli olması, Karabük 1.Amatör Ligi’nde yeni ve iddialı takımların olması amatör camiaya ilgiyi artırmış durumda. Karabükspor maçında görülmeyen tribün doluluğu ve coşkusu amatör ligde var. Tribünlere gelen seyircilerden bazıları Karabükspor kombinesi olduğunu fakat ona rağmen Karabükspor maçına gitmeyip amatör maç geldiğini ifade etti.

İŞTE 4.HAFTANIN SONUÇLARI