Karabük Belediyesi tarafından tamamlanan Kurtuluş Mahallesi Parkı’nın açılışı düzenlenen tören ile gerçekleştirildi.

Kurtuluş Mahallesi Parkı açılış törenine Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, meclis üyeleri, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Hizmetlere devam ettiğini belirten Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “Hemen hemen 7 tane mahallenin su borusu tamamen değişti. Su arıtma tesisleri yaptırdık Karabük'e, ki bunların hepsinin hesabını Karabük Belediyesi o k biz ödüyoruz. Yine Safranbolu ile Karabük arasına muhteşem bir köprü yapıldı. Altına spor vadisi yapılıyor. Size şöyle söyleyeyim Mart 15'e kadar Karabük'te çok büyük sürprizlerimiz olacak. 15 gün içerisinde çok büyük ihalelere çıkacağız ve Karabük'ün çehresini 3-3,5 ayda bir kere daha değiştireceğiz. Bunlar Karabük'ün baştan yazılan hikayesi.” ifadelerini kullandı.

Açılışı yapılan parkın Karabük'te 113'üncü park olduğunu ve yıl sonuna kadar park açılışlarının devam edeceğini vurgulayan Vergili, “Çoğu parkların yerini para ile satın aldık ve 113 tane park yaptık. Eğer bizden sonraki gelecek Belediye Başkanı Karabük'te parkların tamiratını yapabilirse beni ararsınız ve rahmet okursunuz Emeklilerimiz için şehir merkezinde çok güzel emekli evi açacağız. Emeklimiz ‘Ben 5 dakika nerede dinlenebilirim, nerede oturabilirim, nerede abdest alabilirim’ diye düşünmeyecek. Emeklilerin evi hazır olacak.” dedi.

Yapılan konuşmaların ve duanın ardından Kurtuluş Mahallesi Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi.