AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, geçtiğimiz aylarda hizmete giren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin bakanlık onayı ile hastaneye dönüştüğünü belirtiler.

Milletvekilleri, göreve geldikleri ilk günden bu yana hizmetin en iyisini sunmak için bakanlıklarda Karabük’ün sorunlarını, taleplerini ve projeleri hayata geçirmek için birlik beraberlik içinde devam ettiklerini kaydettiler.

Ünal ve Güneş, Sağlık Bakanıyla yaptığımız görüşmelerde, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin hastaneye dönüştürülmesi taleplerinin kabul edildiğini açıklayarak, “12.12.2018 tarih ve 3097 sayılı Bakanlık Makam onayı ile ‘’T.C. Sağlık Bakanlığı Karabük Ağız ve Diş Hastanesi” o k değiştirilmesi uygun görülmüştür. Hizmet faaliyetleri en üst teknoloji ile donatılmış olup, 50 ünit + 5 yatak o k Karabük'ümüze yeni adıyla hizmet verecektir. 2007 yılında Ağız Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) o k hizmet vermeye başlayan, bugün ise yeni binamızda yeni adıyla ‘’Ağız ve Diş Hastanesi’’ o k hizmete giren hastanemiz için bu güne kadar emeği geçen önceki dönem Karabük Milletvekili arkadaşlarımız olmak üzere herkese teşekkür eder, bundan sonraki süreçte Sağlık Bakanlığı ile gerekli görüşmeleri yaparak Sağlıktaki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek olup, bütün sorunların takipçisi olmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdiler.