Karabük 1. Amatör Küme’de 10.hafta mücadeleleri sona erdi. 6 maçta toplam 26 gol kaydedildi.

Karabük 1.Amatör Lig’de bu hafta 5 mücadelenin 3’ü beraberlikle sonuçlandı. Karabük 3 Nisanspor-Aydınlıkevler GSK, Yaylacık Gençlikspor- 5000 Evlerspor, Kayadibispor-Yenice Cebecispor karşılaşmaları 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Diğer maçlarda ise; Karabük Demirspor, Safranbolu Esnafspor’u 4-2, Karabük Demirçelikspor ise Adatepe Dökecekspor’u 11-0 mağlup etti. Ovacık Gençlikspor bu haftayı 3-0 hükmen galibiyetle bay geçti.

U17 karşılaşmalarında ise Aydınlıkevler GSK, Ovacık Gençlikspor ile 1-1 berabere kalırken, Safranbolu Belediyespor, 5000 Evlerspor’u 6-1 mağlup etti.

YENİCE CEBECİSPOR İTİRAZ EDECEK

Kayadibispor ile Yenice Cebecispor’un karşı karşıya geldiği ve 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın ardından, Yenice Cebecispor rakibinin kaçak oyuncu oynattığı iddiasıyla itirazda bulunacak.

DEMİRÇELİKSPOR’DAN GOL YAĞMURU

Karabük Demirçelikspor bu hafta aldığı 11-0’lık Adatepe Dökecekspor galibiyeti ile 10 da 10 yaparak puanını 30’a yükseltti.

MASTERLER VE VETERANLAR DİNLENDİ

TMVL liginde ilimizi temsil eden Karabük Masterler ve Yaşa Yaşat Veteranların haftayı dinlenerek geçirdiler. Lige bir hafta ara verildi.

10.HAFTA TOPLU MAÇ SONUÇLARI

Karabük 3 Nisanspor 1-1 Aydınlıkevler

Karabük Demirspor 4-2 Safranbolu Esnafspor

Yaylacık Gençlikspor 1-1 5000 Evlerspor

Kayadibispor 1-1 Yenice Cebecispor

Karabük Demirçelikspor 11-0 Adatepe Dökecekspor

(Ovacık Gençlikspor bu haftayı bay geçti 3-0)

(Yenice Cebecispor rakibi Kayadibispor'un kaçak oyuncu oynattığı iddiasıyla ilgili itirazda bulunacak.)