Karabük’ün ilk ve tek konsept okulu o k 2019-2020 eğitim yılında hizmet vermeye başlayacak olan ve bu süreçte de hazırlıklarını tamamlayan AÇI Koleji Kurucuları Muhammet Aydın, Salih Aydın ve Eğitimci Serhat Alper Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’e ziyaret gerçekleştirdi.

Kurucular tarafından Kolej çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı, AÇI Koleji tarafından ulus rası standartlarda bir okul konsepti oluşturulduğunu ifade edildi. Görüşmenin sonunda ise, eğitime verdiği önem ve desteklerden dolayı ise Ürkmezer’e teşekkür ettiler.

Ürkmezer ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken; “ Eğitim bizim için en önemli kavramların başında geliyor. Yarınımız olan çocuklarımızın Ülkemize ve ailelerine faydalı birer birey o k yetişmeleri için hem eğitimlerine hem sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacı ile çeşitli projeler üretiyoruz. Bu çalışmaların meyvesini verdiğini görmekten ve onların başarılarına şahit olmaktan da gurur duyuyoruz. Bu vesile ile sizlere nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini verdi.