Karabük Belediyesi Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezi tarafından geçtiğimiz yıl Güleç Sevgi Evleri ve Fatih Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi ana okulu öğrencileri "El Emeği Mutluluk" projesi kapsamında Aksaray ilinin Karacaören Köyü İlkokulu öğrencilere hediyeler hazırladı.

Şirinevler Sosyal Yaşam Merkezi örgü sınıfı, sosyal sorumluluk projesi kapsamında “El Emeği Mutluluk” adlı proje ile yola çıkarak, ördükleri atkı ve bereleri Aksaray ilinin Karacaören Köyü ilkokuluna gönderdiler.

Geleceğin yarınlarına mutluluk örüyoruz diyen Şirinevler SYM sorumlusu yapmış olduğu açıklamada; “Karabük Belediyesi Şirinevler Sosyal Yasam Merkezi o k tek yürek olmaya karar verdik“El Emeği Mutluluk” projesi kapsamında yola çıkarak, kursiyerlerimizin yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri Aksaray İlinin Karacaören Köyü İlkokulundaki öğrencilerimize hediye ettik. Bizlere bu imkânı sağlayan Karabük Belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili’ye çok teşekkür ediyoruz. Projemizin devamı niteliğinde örmeye devam ettiğimiz folklor kıyafetlerini ve çeşitli hediyeleri de tekrar Aksaray ili Karacaören Köyü ilkokulu öğrencilerine göndereceğiz” ifadelerine yer verdi.

“El Emeği Mutluluk” projesinin amacının, mesleki bilgi ve donanımları kullanarak etkin grup çalışması ile çocuklarımızın içlerini ısıtmak ve birçok noktada faydalı olabilmek olduğu belirtilerek, projenin devam edeceği belirtildi.