Safranbolu Kaymakamı ve kayyum Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, düzenlenen kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya gelerek, göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmaları ayrıntılı o k anlatarak, “Safranbolu’da hangi faaliyeti yaparsak yapalım huzur ve güvenliğimiz söz konusu değilse hiçbir faaliyet başarılı olamaz” dedi.

Yoğun turist ağırlamasına, yoğun bir sirkülasyon olmasına karşın Safranbolu’nun huzurlu, güvenli, asayiş açısından ziyaret edilebilir bir kent olduğunu ifade eden Ürkmezer; “Onun için İlçe Emniyet Müdürümüze ve İlçe Jandarma Komutanımıza teşekkür ederim. Soğuk havada nöbet tutan Uzman Çavuş’tan, Polis Memuruna, Safranbolu’ya hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Bu konuda bize Safranbolu halkı da büyük destek veriyor. Bizlerde Safranbolu’nun huzurlu bir kent olması için çalışıyoruz” diye konuştu.

Göreve başladığı dönemde ne yapılırsa beraber yapılacağını belirttiğini ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “İlk günden bu yana Safranbolu’ya neler katabilirize çalıştık. Bugünden geriye baktığımda gerek Kaymakamlık gerek Belediyede her yaştan vatandaşa dokunacak, vatandaşın devletini, belediyesini, yanında hissettiği bir hizmet yürütmeye çalıştık. Mart ayındaki seçimden sonra da belediyeyi devredeceğiz” dedi.

Belediye ve Kaymakamlık o k SADEP projesini başlattıklarını kaydeden Ürkmezer; “ Amacımız bütün vatandaşlarımıza devletin yanlarında olduğunu hissettirmektir. SADEP,  Safranbolu Acil Destek Programıdır. Bunun için özel bir ekipler kurduk. Bizim bütün arkadaşlarımız mahallelere girerek vatandaşla görüştük. 3523 haneye ulaştık.” ifadelerini kullandı.

Birçok yeni ve farklı proje imza attıklarını belirten Ürkmezer, “Safranbolu’ya elimizden geldiğince iyi bir şekilde hizmet etmeye çalıştık. Mart ayında yapılacak olan seçimde de inşallah daha iyi bir belediyeyi bizden sonra görev alacak belediyeye başkanına hayırlı bir şekilde teslim edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İŞTE ÜRKMEZER'İN AÇIKLAMALARI