Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geçen yıldan bu yana aralıksız her hafta devam eden ve Safranbolu Belediyesi’nde düzenlenen Halk Günü Toplantıları, bu hafta bir gün gecikmeli gerçekleşti.

Kaymakamlık ve Belediye, birim, müdür ve amirleri toplantıda hazır bulundu.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in talimatı ile vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinlemek, çözüm yollarını beraber üretmek amacıyla başlatılan toplantılarda bu güne kadar binlerce talep ve istek çözüme kavuşturulduğu ifade edildi.

Ürkmezer, Safranbolu halkının her daim hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Bir yılı aşkın bir süredir toplantı devam ettiklerini ve aldıkları olumlu geri dönüşlerden mutlu olduklarını ifade eden Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer; “ Daha önce de belirttiğimiz gibi burada amacımız vatandaşla Devleti buluşturmak. Sorun kesin ve ivedilikle çözüm üretmek. Bu nedenle Halk Günü Toplantıları bu bağlamda çok etkili oluyor. Vatandaşlarımız birinci elden dertlerini, sorunlarını ya da taleplerini iletebiliyorlar” dedi.

Safranbolu’nun ve Safranbolu halkının her daim hizmetin en iyisine, en güzeline layık olduğunun farkında o k her zaman aynı azim ve şevkle çalışma devam ettiklerini kaydeden Ürkmezer; “Toplantılarda yaptığımız işlerin hangi düzeyde amacına uygun yaptığımız ve gerçekten hedeflediğimiz neticeyi alıp alamadığımız konusunda doğrudan o hizmetten faydalanan muhataplarımızla bilgi almamızı sağlanıyor. Dolayısıyla yürüttüğümüz hizmetlerde nerelerde aksaklık olduğunu bire bir gözlemleme, tespit etme ve gerektiğinde de düzeltme şansımız oluyor. Ayrıca, toplantılar bizlere gelebilecek yanlış ve eksik bilgileri daha doğru bir biçimde fark etmemizi sağlıyor’’ dedi.

Ürkmezer,  toplantının sonunda aileleri ile birlikte toplantıya katılan miniklerle ilgilenirken çeşitli hediyeler verdi.