Eski Karabük Üniversitesi Rektörü ve Karabük Milletvekili, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler de ise Karabük AK Parti Belediye Başkan Adayı olan Burhanettin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında faaliyetlerini sürdürüyor. Prof. Dr. Burhanettin Uysal seçim çalışmaları kapsamında bir sonraki ziyaretini 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine yaptı.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a gerçekleştirmiş olduğu ziyarette İl, Merkez İlçe yönetimi ve İl Kadın Kolları ile İl Gençlik Kolları yönetimi eşlik etti.

Uysal, 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine yaptığı ziyareti sırasında; “AK Parti’nin yerel yönetimlere bakışı hizmet yarışıdır, gönüllere girmektir, şehrin emini olmaktır” dedi.

AK Parti belediyeciliği sadece günü kurtarmak değil, şehirlerin ve insanların geleceğine yatırım yapmaktır diyen Uysal, konuşmasına şöyle devam etti; “ AK Parti belediyeciliği sadece fiziki yatırım değil, gönüllere girebilmektir. Laf üretmek değil, ortaya vizyon koyabilmektir. Halka hizmetkar olmak ve Hakk’ın rızasını alabilmektir. 18 yıllık iktidarımız boyunca ülkemiz ve Karabük’ümüz için yaptığımız yatırımlar ortadır. Hemen yanı başınızda Organize Sanayi Bölgesi’ni görüyorsunuz. Daha önce bomboş tarla olan bu yerler şimdi fabrikalar ile doldu, yer kalmadı. İnşallah ülke genelinde olan bu istikrar Karabük’ümüzde de 31 Mart sabahı AK Parti Belediyeciliği ile bambaşka bir boyut kazanacak.” ifadelerini kullandı.