Safranbolu'da Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti yöneticileri düzenlenen toplantıda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Safranbolu'da düzenlenen toplantıya Safranbolu CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse,  CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy,  CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, CHP Safranbolu İlçe Başkanı Bahtiyar Acar ve İyi Parti İlçe Başkanı Bilal Aslan ve basın mensupları katıldı.

Kahvaltı öncesinde sanayi esnafının dua programına katılan CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse; “Belediye Başkanı olduktan sonraki süreçte de her Pazartesi sanayi esnafının dua programına katılacağım.”  şeklinde konuştu.

Kahvaltıda basın mensuplarına açıklama yapan Köse, seçimi başarıyla tamamlayacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı; “Zaman hızla geçiyor. 31 Mart’a çok az kaldı. Biz bu süreci çok iyi değerlendirdiğimizi iyi bir ivme yakaladığımızı düşünüyoruz. Amacımız yakaladığımız bu ivmeyi daha da yukarı taşıyarak seçimden başarı ile çıkmaktır.  Ekibime ve Safranbolu için hazırladığım projelerimize çok güveniyorum.” dedi.