İl Genel  Meclis Üyesi Aday Listeleri Seçim Kuruluna Veriliyor

Yüksek Seçim Kurulu tarafından daha önceden açıklanan takvime göre 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Siyasi Partilerin il genel meclis üye adaylarına ilişkin listeler yarın mesai bitimine kadar il seçim kurullarına verilecek.

Ak Parti’nin il ve ilçelerdeki il genel meclis adaylıklarına çok sayıda müracaat olurken,  dün genel merkez görevlendirmesi ile gelen Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın nezaretinde il ve ilçelerdeki il genel meclis üyesi aday listeleri üzerinde son çalışmalar yapı k netleştirildi.

Karabük Derin Haber o k Karabük il ve ilçelerdeki Ak Parti İl Genel Meclis üyesi adaylarına ilişkin, haber kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgiler ve yaptığımız araştırmalarda kesin olmamakla birlikte öğrendiğimiz bazı isimleri sizler için derledik.

İşte ilçe ilçe Ak Parti İl Genel Meclis Aday listesi

EFLANİ

2 kişi olan il genel meclis üyeliği için adı geçenler

Mesut Aydın

Ahmet Koç

OVACIK

2 kişi olan il genel meclis üyeliği için adı geçenler

Ahmet Tam

Halil Aydın

ESKİPAZAR

2 kişiden oluşan Ak Parti Eskipazar il Genel Meclis Üyesi adaylarının kimler olduğuna ilişkin yaptığımız araştırmada şu isimlerin olduğu bilgisine ulaştık.

Sunay Yaka

İsmail Bahçe

YENİCE

2 kişiden oluşan Ak Parti Yenice il Genel Meclis Üyesi adaylarının kimler olduğuna ilişkin yaptığımız araştırmada şu isimlerin olduğu bilgisine ulaştık

Recep Tetik

Seyfettin Yılmaz

SAFRANBOLU

4 Kişiden oluşan Ak Parti Safranbolu il genel Meclis Üyesi adaylarının kimler olduğuna ilişkin yaptığımız araştırmada şu isimlerin olduğu bilgisine ulaştık.

Ahmet Sözen

Mustafa Ünal

KARABÜK

5 İsimden oluşan Ak Parti Karabük il Genel Meclis Üyesi adaylarının kimler olduğuna ilişkin yaptığımız araştırmada şu isimlerin olduğu bilgisine ulaştık.

Hasan Yıldırım

Tevfik Ayvalık

Mehmet Çetin

Yazdığımız bilgiler edindiğimiz araştırmalar neticesinde kesin olmayan ve belirli bir sıralaması olmadan yazılmış isimlerdir.

Yarın akşam listelerin il seçim kuruluna verilmesi ile tam ve kesin isim listesi ortaya çıkacaktır.