Keltepe Kayak merkezinde acil durum arama ve kurtarma faaliyetlerinde kullanılmak üzere İl Özel İdaresi tarafından alımı yapılan kar motoru, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. 
Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun Özel İdarenin Keltepe Kayak Merkezi’nin faaliyete geçebilmesi için Vali Fuat Gürel’in talimatları doğrultusunda kar motoru, yaralı taşıma sedyesi ve römork alımı yapıldığını ve tesisin hizmetine sunulduğunu belirterek, “Bunların yanında idaremizce, ziyaretçilerimizin faydalanabilmesi için yirmi çift kayak takımı ve yirmi adet kızak alımı yapı k Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne teslimi yapılmıştır. Keltepe Kayak Merkezi için Özel İdare o k elimizden geleni yapıyoruz. Kayak merkezi tam anlamında bittiğinde de ilimize böyle güzel bir hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Şu anda da vatandaşlarımızın vakit geçirebilmesi adına güzel bir ortam oluştu. Yol genişletme çalışmalarımıza da en kısa sürede başlayacağız. Ulaşım anlamında da çok sıkıntımız kalmayacak. Kar motorunu da deneme fırsatımız oldu. Kayak merkezimizin bir ihtiyacını daha gidermiş olduk. Yapılan bu güzel hizmetler ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Tüm bu yatırımların ilimize kazandırılmasında emeği geçen milletvekillerimize ve valimize teşekkür ederim” dedi. 
Kar motorunun tesliminin ardından, Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerine kar motoru hakkında bilgiler vererek uygulama yapıldı.