31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesi AK Parti teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Uysal çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Uysal, yaptığı ziyaretler ve çalışmalar ile Karabük halkının gönüllerini kazanmaya devam ediyor.

Ziyaretlerinde son o k AK Parti İl, İlçe, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Bedesten ve Onel AVM’yi gezen Uysal, esnaf ve halkla bir araya gelip dertlerini dinledi. Uysal, ayrıca projeleri hakkında da bilgi verdi.

Belediye o k Karabük’ün kaderine terk edilen bir şehir olduğunu, bu kötü kaderini kurtarmak için Belediye Başkanı adayı olduğunu belirten Uysal; ” Üzülerek belirteyim ki maalesef 10 yıldır Karabük Belediye tarafından kaderine terk edilmiş. Esnaf arkadaşlarımızın işini ve ekmeğini büyütmek için hiç bir şey yapılmamış. Kâğıt üzerinde gösterilen başka, yapılan başka projeler uygulanmış. Halkımızın gözü boyanmaya çalışılmış. Seçime 1- 2 ay kala Karabük halkı ile dalga geçer gibi yapılan bazı yatırımlar için insana sorulmaz mı 10 yıldır neredeydin. Bakın Bedesten Çarşı esnafı saat yedi denildiğinde dükkânlarımızı kapatıyoruz diyorlar. Kent meydanın da saat sekiz oldu mu 5-6 insan görmenin mümkün olmadığını, 55 bin üniversite öğrencisinin şehir merkezine inmediğini söylüyorlar. Kent Meydanında yapacağımız yeni düzenlemelerle artık üniversite öğrencisi de, Yenimahalle de oturan hemşehrim de gece gündüz bu Kent Meydanına gelecek. Burada bir ağacın gölgesin de oturma imkânı bulacak. Şehir merkezindeki trafik sorununu da hazırladığımız proje ile de çözüyoruz. Yaptığımız tüm projeler Karabük’ün ekmeğini ve aşını büyütecek projeler. Ben belediye başkanıyım ne dersem o olur zihniyetine son veriyoruz, ben değil biz olacağız.

Daha sonra ONEL AVM’ye geçen Uysal, Yusuf Kayabaşı tarafından açılan işyerinin açılışını yapıp, ONEL AVM deki esnaf hayırlı ve bol kazançlar diledi.