Safranbolu Belediyesi Her gün yüzlerce yerli yabancı turistin ziyaret ettiği, üniversite bazında yine çok sayıda öğrencinin giriş çıkış yaptığı Safranbolu’da bir hizmete daha imza atıyor. Geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan mini terminalin yerine daha geniş, daha modern bir bina yakında hizmete açılıyor.

Safranbolu Devlet Hastanesi yolu üzeri, Güven Sokakta hizmete girecek olan Mini Terminalin hizmet veren firma ve yolcu daha ferah bir ortam sağlayacağını söyleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “ Burada amacımız vatandaşlarımızın ve Safranbolu’da hizmet veren firmaların daha modern ve sağlıklı bir ortamda çalışmalarını yürütebilmeleridir. Bununla birlikte vatandaşlarımız bu mini terminal sayesinde Şehirlerarası otobüs terminaline gitmeye gerek duymadan buradan biletlerini alıp servislerle otobüs garına gidebiliyorlar” dedi.

Mini Terminalin son rötuşlarının atıldığını sözlerine ekleyen Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, 2009 yılından bu yana Safranbolu’nun daha yaşanılır bir kent olması adına çalışmalarını sürdürdüklerini, Belediye vatandaş işbirliği içerisinde hizmetin en güzelini vermeye devam edeceklerini ifade etti.