Karabük Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde Karabük Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, İlk kez oy kullanacak yüzlerce genç ile akşam yemeğinde bir araya geldi. İlk kez oy kullanacak yüzlerce genç, Vergili için sahaya indi.

Düzenlenen akşam yemeği programına Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar, Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, Ülkü Ocakları Karabük İl Başkanı Mustafa Turgut Cengiz ve gençler katıldı.

Gençler ile sohbet eden Başkan Vergili, Heyecanı, hedefi, bilgisi olan gençler yetiştirme zorunluluğunda olduklarını ifade etti. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Seçimler, demokrasinin en önemli unsurlarından biridir. Bizler bayrağı gençlerimize teslim edeceğiz. Sizler, bu ülkenin geleceğisiniz. Sizin aydınlık düşünce yapınız, ülkemizin geleceğini aydınlatacaktır. Ülkemizin ve toplumun geleceği için bu gereklidir” diyerek, gençlerin enerjisi ile dinamizminin önemine değindi. 

Gençler ise Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile bir araya gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirdiler.