Yerel seçimlere 20 gün kala siyasi partiler tempolarını arttırdı.

MHP'nin Yenice Belediye Başkanı ve Mevcut Belediye Başkanı Zeki Çaylı sokak inerek mahalle gezilerine başladı.

Hafta sonu Zeki Çaylı'yı destekleyen vatandaşların oluşturduğu konvoya Ak Parti'nin adayı Coşkun Güven'in kalesi o k düşünülen Kalaylıcılar mahallesinde yüzlerce kişi katılınca gövde gösterisine döndü. Konvoyu görenler ise, "Zeki Başkan, Güven'i kalesinde feth etti. Bu iş biter.  Kalaycılar mahallesinde bile bu kadar kalabalık vatandaş katılmış ise 31 mart'ın sonucu ortaya çıkmış gibi" şeklinde düşüncelerini ortaya koydular.

Yenice ilçesinde de son sürat devam eden seçim çalışmaları renkli sahnelere tanık oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediye başkanı adayı olan Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerine başladı. 

300 araçlık konvoy ile İsmetpaşa, Özal, Atatürk ve Kalaycılar mahallelerin gezerek vatandaşları selamladı. Kalabalık bir ekiple Kalaycılar ve Fatih Mahallelerini gezen Başkan Çaylı, adeta miting havasında iki mahallede gövde gösterisi yaptı. Vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Çaylı, sokakları tek tek gezerek mahalle sakinlerini selamlayarak destek istedi. 

Yenice Belediye Başkanı ve MHP Yenice Belediye Başkan adayı Zeki Çaylı, “Bugün Bismillah diyerek yola çıktık. Yüzlerce hemşehrilerimizin araçları ile beraber katılımı ile İsmetpaşa, Özal, Atatürk ve Kalaycılar Mahallelerimizde halkımızı selamladık. Daha sonra Kalaycılar ve Fatih Mahallelerimizde seçim beyannamemizi dağıttık. Bizi bugün bağrına basan, en güzel şekilde bizleri mahallelerinde ağırlayan Kalaycılar ve Fatih Mahalle sakinlerine binlerce teşekkür ediyoruz. Onların bu sevgisine her zaman layık olmayı sürdüreceğiz. Bugünkü çalışmamıza katkı sağlayan başta İlçe Başkanımız Ergün Karakırık olmak üzere saygıdeğer halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.