AK Parti’nin Yenice teşkilatlarında hareketli saatler yaşanıyor. Ak Parti Bölge koordinatörünün de katıldığı bugünkü Ak Parti Karabük İl Teşkilatındaki toplantıda Yenice ilçe başkanı Sabri Tom’dan istifasının istenmesinin ardından Yenice’ye dönen ilçe başkanı tüm teşkilatları topladı.

Ak Partili Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın da katıldığı öğrenilen ve halen devam eden toplantıda, ilçe teşkilatı, kadın kolları, gençlik kolları ve diğer tüm teşkilatların da hazır olduğu belirtiliyor.

Karabük Derin Haber’in edindiği bilgilere göre Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın Yenice’deki teşkilatların kararına kesinlikle uyacağını söylediği ifade ediliyor. Bu bağlamda ilerleyen günlerde Ak Parti İlçe Başkan yada teşkilatının görevden alınması halinde Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile birlikte diğer teşkilatlarında istifasının gündeme gelebileceği belirtiliyor.

Öte yandan toplantı sırasında Karabük’teki Yenicelilerin sözü geçenlerinin de katılacağı ilçe teşkilatları ile birlikte bir kahvaltı düzenleneceği ve alınacak kararın olgunlaştırılacağı da edinilen bilgiler arasında.

GELİŞMELER İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ BURHANETTİN UYSAL'IN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYINIZ