AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere ara vermeden çalışıyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Karabük Eskipazarlılar Derneği’ni(KESDER) ziyaret eden Başkan Adayı Uysal’a, AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ve AK Parti 23.Dönem Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan eşlik etti.

Havaalanı’nın sadece Karabük’ün değil, Eskipazar'ın da ekmeğini aşını büyüteceğini söyleyen Uysal, yaptığı açıklamada; “Kamulaştırma çalışmalarının devam ettiği havalananının, sadece Karabük ün değil, Eskipazar'ın da ekmeğini aşını büyütecek. Eskipazar’lı hemşehrilerimle el ele gönül gönüle çalışıp hem Karabük’ün hem de ilçelerimizin ekmeğini büyüteceğiz.” dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ise ziyaretlerinde 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinin önemine değinerek, verilecek her oyun önemli olduğuna dikkat çekti.

AK Parti 23. Dönem Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan, “AK Parti “Önce Memleket Önce Millet” sloganı ile çalışmaktadır.” şeklinde konuştu. Ceylan, seçim sürecinde çok iddialı çalıştıklarını belirterek, 31 Mart'ta iyi bir sonuç beklediklerini söyledi.