31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala yarış tüm hızıyla ve temposunu yükselterek devam ediyor.

Seçime katılan siyasi parti adayları vatandaşların oylarını alabilecek için gece gündüz çalışırken seçim çalışmalarına destek olması için partilerde ağır toplarını kentimize getirmeye gayret gösteriyor.

CHP Safranbolu adayını desteklemek amacı ile geçtiğimiz günlerde eski milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince Safranbolu’ya gelerek misaki milli meydanında bir miting yaptı. Miting konuşturması sırasında dikkat çekmeyen bir kaza il başkanının ayağının kırılmasına sebep oldu. CHP İl başkanı Abdullah Çakır Muharrem İnce’nin mitingi esnasında düştü. Ancak Çakır düşmesine rağmen hem miting heyecanı hem de kazanın sıcaklığı ile ayağındaki ağrıyı fazla hissetmedi. Miting sonrası şişen ayağı nedeniyle hastane giden il başkanı Abdullah Çakır’ın yapılan muayene sonrası ayağının kırık olduğu ve ödem oluştuğu tespit edildi.

Oluşan ödemin iyileşmesi için evinde istirahat eden il başkanının ayağına ödem indikten sonra alçı tatbik edileceği öğrenildi. Öte yandan CHP İl Başkanı Abdullah Çakır’ın ayağının durumunu öğrenen bazı partililer ise “Başkanımıza nazar değdi” şeklinde yorum yaptılar.