AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, ‘Yaşlılar Haftası’ münasebetiyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Milletvekilleri, Yaşlılar Haftası dolayısıyla 99 yaşındaki Hatice Çoşkun’u Kurtuluş Mahallesindeki evinde ziyaret edip, elini öptü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatice Nine, "AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş’in ziyareti beni sevindirdi. Allah’ta onları sevindirsin." dedi. 

Hatice ninenin elini öpen ve onunla bol bol sohbet eden Milletvekili Cumhur Ünal, "Kurtuluş Mahallesinde 99 yaşındaki teyzemizin hanesine misafir olup, elini öperek hayır dualarını istedik. “Tayyip Erdoğan yiğittir, milleti için çalışır dualarımız, desteklerimiz ona ve yanındakileredir. Allah başımızdan eksik etmesin.” diyen teyzemizden de Allah razı olsun. " ifadelerini kullandı.

Sadece bu hafta değil yılın her günü yaşlıların yanında olmalıyız.” diyen Milletvekili Niyazi Güneş ise; “Hatice ninemiz 99 yaşında. Allah uzun ömürler versin. Kendisini iyi ve mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Kurtuluş Mahallesin’de bizlere kapılarını açan, Çoşkun ailemiz ile birlikte aslında özlediğimiz aile tablosuna da şahitlik ettik. Baba, nene, torun hepsi birlikteler. Ev sahipliği için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.