Gittiği her yerde büyük sevgi gösterileriyle karşılanan AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Kartaltepe Mahallesi Cevizkent TOKİ sitesi sakinleri ile buluştu.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere ara vermeden hazırlanan Uysal’a, mahalle ziyaretlerinde AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, AK Parti 22. Dönem Karabük Milletvekili Ali Öğüten, parti teşkilatı ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.

Miting havasında gerçekleşen mahalle toplantısında konuşma yapan AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra 4 yıl boyunca seçim olmayacağını, Türkiye’nin reform gündemine döneceğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni bir atılım dönemi başlatıp 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyeceklerini söyledi. AK Parti’li Vekiller Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal için destek istedi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, mahalle ziyareti sırasında yaptığı konuşmada vatandaş gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür eden Uysal, “Değerli hemşehrilerim 6 gün sonra bugün bu saatlerde Belediye Başkanımız belli olmuş olacak. 4 aydır bu şehirde yapmış olduğumuz çalışmalar, üretmiş olduğumuz projeler, ellerini sıkmış olduğumuz hemşehrilerimiziden aldığımız pozitif enerji ve teveccüh şunu gösteriyor ki Karabük Burhanettin Uysal’ı Belediye Başkanı seçecek. 10 yıllık süreçte Cevizkent’e yapılmış bir faaliyeti, bir çalışmayı gösterebilir misiniz? Cevizkent’i ziyarete geldiğimizde hocam burası unutulmuş, burası gözden çıkarılmış bir yer, mevcut Belediye Başkanı bizi gözden çıkardı diyorsunuz, bende inanıyorum ki 31 Mart günü sizden mevcut Belediye Başkanını gözden çıkaracaksınız onu istirahate göndereceksiniz. Her mahalleye gittiğimizde hocam bize üvey evlat muamelesi yapıldı, biz unutulduk, 31 Mart günü biz bunun hesabını soracağız diyor. Biz kapalı kutunun içerisinde bulunmuyoruz, 10 yıllık süre içerisinde çevre illerin bizden fersah fersah ileri gittiğini görüyoruz ve üzülüyoruz. Her bir Karabük’lü Karabük’e çakılan çividen memnuniyet duyar, her çiviyi çakana da Allah razı olsun der ama mevcut Belediye Başkanı istenilen sayıda çivi çakamadı, çaktığı çivilerin tamamı da eridi. Karabük’ümüz için duyduğumuz heyecanı hemşehrilerimizinde gözlerinde görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu coşku 31 Mart akşamı yakacağımız meşalenin bir kıvılcımıdır.” ifadelerini kullandı.