BUNCA YILLIK EMEKLERİNİ FETÖ UĞRUNA FEDA ETTİLER

Üniversite ile ilişkileri tamamen kesildi.

Onlar artık Prof. Dr., Doç. Dr. Değil.

Bir daha devlet kurumlarında Çalışamayacaklar.

Pasaportlarına el konuldu.

Lojmanları boşaltacaklar.

1 EYLÜL 2016 TARİH VE 672 SAYILI OLAĞANÜSTÜ HAL KAPSAMINDA KAMU PERSONELİNE İLİŞKİN  ALINAN TEDBİRLERE DAİR KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME'YE GÖRE;

Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya grup üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olan;

a) Ekli (1) sayılı listede yer alan kişiler kamu görevinden başka hiçbir işleme gerek kalmaksızın çıkarılmıştır. Bu kişilere ayrıca herhangi bir tebligat yapılmaz. Haklarında ayrıca özel kanun hükümlerine göre işlem tesis edilir.

Kamu görevinden, çıkarılan kişilerin, mahkûmiyet kararı aranmaksızın, rütbe ve/veya memuriyetleri alınır ve bu kişiler görev yaptıkları teşkilata yeniden kabul edilmezler; birdaha kamu hizmetinde istihdam edilemezler, doğrudan veya dolaylı o k görevlendirilemezler; bunların uhdelerinde bulunan her türlü mütevelli heyet, kurul, komisyon, yönetim kurulu, denetim kurulu, tasfiye kurulu üyeliği ve sair görevleri de sona ermiş sayılır. Bunların silah ruhsatları, gemi adamlığına ilişkin belgeleri ve pilot lisansları iptal edilir ve bu kişileroturdukları kamu konutlarından veya vakıf lojmanlarından onbeş gün içinde tahliye edilir.Bu kişiler özel güvenlik şirketlerinin kurucusu, ortağı ve çalışanı olamazlar. Bu kişiler hakkında ilgili bakanlık ve kurumlarca ilgili pasaport birimine derhal bildirimde bulunulur. Bu bildirim üzerine ilgili pasaport birimlerince pasaportlar iptal edilir.

 

(3) Birinci fıkra kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar, varsa uhdelerinde taşımış oldukları büyükelçi, vali gibi unvanları ve müsteşar, kaymakam ve benzeri meslek adlarını vesıfatlarını kullanamazlar ve bu unvan, sıfat ve meslek adlarına bağlı o k sağlanan haklardan yararlanamazlar.

İŞTE DÜZCE ÜNİVERSİTESİ  İLE İLİŞİĞİ KESİLEN ÖĞRETİM GÖREVLİLERİNİN TAM LİSTESİ