Yenice ilçesinde geleneksel hale getirilen ve geçen haftalarda 3. sü düzenlenen Göktepe Yayla şenliklerindeki UYSAL- ÇAYLI gerginliği gündemdeki yerini koruyor.

Bilindiği gibi Ak Parti Genel Merkezi Karabük Koordinatörü duruma Genel Merkez adına el koymuş ve Karabük'e gelerek yaptığı çalışma sonunda Ak Parti Yenice İlçe Başkanı Sabri Tom'un ve Yenice İlçe Teşkilatının istifasını istemişti.

Tom ve ekibi'nin bu talebi kabul etmediği ve Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı ile birlikte Genel Merkezin kararının geri çekilmemesi halinde gerekirse topluca istifa edecekleri yönünde haberler yapılmıştı.

İşte, Yenice Göktepe Yayla Şenliklerinde yaşandığı iddia edilen gerginlik sırasında orada bulunan Uysal ve Teşkilattaki isimlere yemek vs. verilmemesi gibi olayların yaşandığının ortaya atılmasından sonra yine Göktepe Şenliklerinde bulunan Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Telli'nin Uysal ve yanındakilerin gerginliğin uzamaması adına oradan ayrılmasının ardından "DAYAK YEMEDİKLERİNE DUA ETSİNLER" dediği iddia edilmişti.

Ak Parti İl Yönetim Kurulu olan Yenice'li Aycan Telli'nin de Ak Parti İl Yönetm Kurulu üyeliğinden istifa ettiği öğrenildi. Böylece Yenice İlçe Başkanı Sabri Tom ve Yenice İlçe Yönetimiyle birlikte Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Telli'de edindiğimiz bilgilere göre istifa etmiş oldu.