Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Belediye Meclis toplantısı yapıldı.

Safranbolu Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Başkan Elif Köse Başkanlığında toplandı.

Saygı Duruşu ile başlayan ve 2 yıl görev yapmak üzere Meclis 1 ve 2. Başkan Vekili,  Asil ve Yedek Kâtip Üye,  2 adet Encümen Üyesi seçimi ile 5393 sayılı Belediye Kanununun 24. Maddesi gereği ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 21. Maddesine istinaden; - İmar ve Plan Bütçe Komisyonu üye sayısının belirlenmesi ve üye seçimlerinin tamamlandığı 1. oturumun ardından 2. ve 3. oturumlarda diğer gündem maddeleri görüşüldü.

20 Maddeden oluşan gündemin ilk maddesi olan Meclis Toplantılarının sesli ve görüntülü kaydedilmesinin kabul edilmesinin ardından diğer maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Elif Köse; “Belediye o k çalışmalarımızı daha önce de belirttiğim üzere şeffaf ve yine halkımızla birlikte istişare içerisinde gerçekleştireceğiz. Bu anlamda gerek meclis gerekse diğer çalışmalarımızın kayıt altına alınmasına önem veriyoruz. Yine Meclisimiz çalışmalarına büyük bir uyum ile başladı. Böyle de devam edeceğine inanıyorum. Çünkü hepimizin ortak amacı Safranbolu’muza en iyi hizmeti verebilmek. Bu vesile ile tüm Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.