Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile koltuğunu temsili o k Gazi Mustafa Kemal İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Berna Ece Çalova’ya devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gazi Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü İbrahim İpek, Öğretmen Dilek Kaymaz, Öğrenciler Berna Ece Çalova, Muharrem Efe Ünal ve Meva Ebrar Bulut, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi makamında ziyaret ettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, makamını okul öğrencilerinden Berna Ece Çalova’ya teslim etti. Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Berna Ece Çalova, daha çok park yapılmasını, daha yeşil bir Karabük oluşturulmasını ve Karabük’ün çiçeklerle süslenmesini, çocuk meclisinin oluşturulmasını istedi. Küçük Belediye Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kendilerine armağan ettiği için teşekkür ederek, böylesine önemli bir günde, Belediye Başkanlığı Makamına oturmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti.

Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Başkan Vergili; “Karabük Belediyesi o k yaptığımız tüm çalışmalarımızın temelinde çocuklarımız var. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha yaşanılır bir Karabük’te hayatlarını sürdürebilmeleri adına var gücümüzle çalışacağız.” dedi. 

Ziyaret sonrasında, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ziyarette bulunan öğrencilere günün anısına kitap hediye etti.