Safranbolu Belediyesi ve Bem-Bir-Sen arasında memurların ekonomik hayat koşullarının iyileştirilmesine yönelik olan Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

İmza törenine Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ile Bem-Bir-Sen Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Bem-Bir-Sen Karabük İl Başkanı Yılmaz Çelen ve Sendika temsilcileri katıldı.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Bem-Bir-Sen Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Sever sözleşmenin çalışan hayırlar getirmesini dileyerek, katkılarından dolayı memurlar adına Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye teşekkür etti.

“Maddi ve Manevi Her Daim Çalışanlarımızın Yanındayız”

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, şehre hizmet eden belediye çalışanlarının huzuru,  mutluluğu ve refahının önem verdiği hususlardan biri olduğunu söyledi. Çalışanların haklarının sonuna kadar verileceğinin de altını çizdi.

Başkan Köse konuşmasının devamında ise; “Bugün Memursen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen ile Sosyal Denge Sözleşmesi’ni imzaladık. Tüm personelimizin alın teri kurumadan haklarını vereceğimizi ifade etmek istiyorum. Belediyemizde görev yapan memurlarımızı kapsayan bu sözleşmenin hayırlı olmasını diliyor, bundan sonra da aynı hassasiyetle çalışmalarımızı yapacağımızı belirtmek istiyorum.” dedi.

 Açıklamaların ardından Safranbolu Belediyesi’nde görev yapan memurlar için Sosyal Denge Sözleşme imzaları, Köse ve Sever tarafından atıldı.