Çebioğlu Grup Karabük’ün dev kentsel dönüşümü olan ‘Rüya Şehri’ startını verdi. 
4 yılı aşkındır devam eden çalışma sonucu Adatepe bölgesine yapılması planlanan ‘Rüya Şehir’in ilk startı verilerek hafriyat çalışmalarına kurban kesilerek başlandı.
İşadamı Adnan Çebi tarafından Adatepe’ye yapılacak olan mega proje kapsamında ada kapsamında ilk kazma yıkılan gecekondu bölgelerinde başlıyor.
Rüya Şehir o k bugün start alan bölgede kurban kesen işadamı Adnan Çebi, “Türkiye’de fikir tepeden sonra ikinci büyük kentsel dönüşümün yapılması planlanan Adatepe mahallesinde dev bir kentsel dönüşüme nihayet başlıyoruz. İlk etapta ada bazında planlanan ilk bloğun hafriyat çalışmaları sonrası bayram ertesi temel atacağız. Kent dönüşüm kapsamında alamadığımız yerler vardı buraları atlayarak, elimizdeki mevcut yerlerde inşaat hızla devam edecek. Her blok yerine göre değişerek 12-13 katlı o k bir yıl içinde tamamlamayı hedefliyoruz. Herkes yerini vermiş olsaydı belediyenin bir emsal yerler ada bazında yüzde 25’lerde olacaktı. 2012 yılında Çevre ve Şehircilik burada kentsel dönüşümü destekliyordu şuan ise burada desteğinin yüzde 80’nini geri çekti. Buda oradaki arsa sahiplerine dezavantaj o k yansımakta. Ne kadar beklenirse o kadar az daire alacaklar. Buda oradaki hak sahiplerini mağdur edecektir. Bizde firma o k aldığımız yerleri hızlı bir şekilde yapıp tamamlayarak teslim etmeyi arzuluyoruz” dedi.