Karabük Valisi Mehmet Aktaş, AK Parti Karabük İl Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundu. 
AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Aktaş, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir ay boyunca gerçekleştirilen demokrasi nöbetlerine verdikleri destek ve katkılarından dolayı AK Parti yönetimine teşekkür etti.
Vali Mehmet Aktaş , iadeyi ziyaret kapsamında AK Parti İl teşkilatını ziyaret etmek için geldiğini söyleyerek, “ 13 Haziran’da Karabük Valiliğinde göreve başladık. Bugüne kadar gerçekten başta AK parti İl Başkanımız Timurçin Saylar olmak üzere tüm teşkilat arkadaşlarımız ile diğer siyasi parti başkan ve teşkilatları hep yanımızda oldular. İl’in önemli, konularını imkân buldukça ele aldık. İnşallah Karabük gerçekten potansiyeli yüksek, dinamik ve sıcak bir il. Bu potansiyeli hep birlikte el ele vererek, idaresi, siyaseti, STK ve halkın desteğini arkamıza a k Karabük’ü daha iyi nokta getirmek için gayret göstereceğiz” dedi.
Karabük şantiye alanı olduğunu ve çok ciddi kamu yatırımlarının alındığını da kaydeden Vali Aktaş, “Önce devam eden yatırımları bitirip yenileri için el birliği için gayret göstereceğiz. 15 Temmuz darbe saldırı gecesinden itibaren İl Başkanımız ve teşkilat üyeleri ile birlikte yanımızda oldu. Darbe girişiminde sonrası yaklaşık 1 ay devam eden demokrasi nöbetlerinde yükün büyüğünü kendisi çekti. Gece gündüz oradaydı. Kendisine ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. El birliği ile Karabük’e çok güzel işler yapacağız” ifadesinde bulundu.
“Karabük atom karınca gibi bir valiye sahip oldu”
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Karabük’ün atom karınca gibi bir Valiye sahip olduğunu söyleyerek, “ Biz Karabük o k sizlerden 2-3 ay içersindeki azami çalışmalarınızdan ve gayretlerinizden memnunuz. Karabük’ümüz atom karınca gibi bir valiye sahip oldu diye düşünüyoruz. 15 Temmuz akşamı beraber verdiğimiz mücadeleden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Karabük ilçeleriyle birlikte çok yatırımlar var bunların takibi için verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Karabük Batı Karadeniz’in en sağlam dinamiklerinden olan vatan toprağının bir parçasıdır. Demir çeliği başkenti Karabük’ün ekonomisi hem hızlı hem de dinamik. Bu anlamda biz hem OSB’de hem de şuan yapacağımız İsmetapaşa bölgesine kurulacak İhtisas OSB ile sizlerinde desteği ile yatırımcıların geleceğine inanıyoruz” dedi.
Vali Aktaş, AK Parti ziyaretin ardından CHP ve MHP İl Başkanlıklarını da ziyaret etti.