Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a konuk olacak olan Kardemir Karabükspor’da hedef puan veya puanlarla dönmek. 
Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Beşiktaş maçının çok zorluğu geçeceğini bildiklerinden ona göre hazırlandıklarını söyledi.
Ligin ilk iki haftasında oynadıkları futbolun kendilerini yanıltmaması gerektiğini ve her iki maçı çok iyi oynadıklarını kaydeden Başkan Tankut, "Beşiktaş maçının çok zor geçeceğine inanıyoruz. Puan veya puanlar almak için ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu sene lig çok zorlu geçecek. 5 yıl önce bıraktığım Süper Lig değil. 14 tane yabancının olması Süper Lig'de kaliteyi çok ciddi artırdı. Bunun bilincinde o k sezon biter bitmez transferlerimizi ona göre yaptık. Şuanda transferler bitti ama iki maçtan sonra birçok takımın transfer takviyesini yaptığını görüyoruz. İki maçta iyi oynamak bizim için avantaj gibi oldu ama bazı takımların da tedbir almalarına neden oldu. Bu bakımdan lig zorlu geçecek. Her maçın ve puanın bu ligde çok kıymeti var. Bizim temennimiz bu sene ligde kalmak. Tekrar aşağıya inip çıkmanın çok zor olduğunu biliyoruz. Bizim artık geriye dönmememiz lazım. Bu seneyi atlatırsak çok daha kalıcı hamleler yapma şansımız olacak. Bu sene transferlerimizi ligden tanıdığımız yabancı ağırlık vererek yaptık. Önümüzdeki sene eksik gördüğümüz yerlere yurt dışından oyuncu takip ederek ona göre kurgu yapmamız lazım. İyi ve uyumlu bir takımız. Igor hocamız da hem lige hem de Karabük’e adapte oldu. Seyir zevki yüksek maçlar yaşarız” dedi.