Karabük'te Kurban Bayramı dolayısıyla il protokolü bayramlaştı. 
Bu yıl ilk kez Kent Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Vali Mehmet Aktaş, AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Cihan Ulukaya, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Emniyet Müdürü Serhat Tezeever, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, diğer protokol üyeleri, siyasi parti il başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Vali Aktaş, protokol üyeleri ve vatandaşların bayramını kutlayarak, bayramların birlik beraberliğin önemini anlattı.

Karabük'te görece yeni başlayan ve 15 Temmuz Darbe girişimi sonrası Kent Meydanında Valilik o k düzenlenen Demokrasi Nöbetlerinde halkın içinde olan ve Karabüklülüerin kısa süre de sevgisini , saygısını kazanan Vali Mehmet Aktaş, bir ilke imza attı. Kurban bayramı bayramlaşma törenini Karabük'te ilk o k Kent Meydanı'nda düzenlenmesine imza atan Vali Mehmet Aktaş'ın bu kararı bayramlaşmaya katılanlar tarafından olumlu eleştiriler aldı. Bayramlaşmaya katılanlar Bayramlaşma alanı o k Kent Meydanı'nın tercih edilemesinin çok yerinde ve güzel bir tercih olduğunu söylerken "Yeni Valimizin geldiği günden beri yaptığı başarılı çalışmalar ve verdiği doğru kararlar ile Karabük'te adından saygı ve halkın sevgisiyle sözettiremeyi şimdiden başaran Valimizin Kent Meydanına da sahip çıkmasını bir nevi siyasetten koparıp, Karabüklülerin Kent Meydanı haline getirmesini Demokrasi Nöbetlerin de olduğu gibi bundan sonra da sürdürecek. Artık Kent Meydanı gerçek işlevine kavuşacak bu anlamda da bayramlaşmanın Kent Meydanında yapılması çok anlamlı oldu" dediler.