Kurban Bayramı ile birlikte siyasi partilerde il ve ilçelerde bayramlaşma programları ile hem halk hemde partilileri ile bayramlaşmaya devam ediyor.

Bayramın ikinci günü Yenice İlçemizde Ak Parti tarafından düzenlenen bayramlaşma programına vatandaşların yoğun ilgisi oldu. Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Ak Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ile birlikte partinin bir çok yetkilisinin de hazır bulunduğu bayramlaşma programında toplanan kalabalığa hitap edildi.

ÇAYLI KISA KESTİ

Toplanan kalabalığa hitap etmek için kürsüye gelen Ak Partili Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı yarım dakika içerisinde konuşmasını tamamladı. Çaylı sadece kurban bayramını tebrik etmek ile yetindi. Yılların siyasetçisi Zeki Çaylı'nın konuşmasını kısa kesmesi bazı kesimler tarafından konuşmacıların çok olması programların yoğun olması nedeniyle kısa kesti şeklinde yorumlanırken, geniş bir kesim tarafından da son günlerde Yenice İlçe Başkanlığı değişikliği ve öncesindeki meydana gelen tartışmaların yansıması, çok hırpalandı ve gönül kırıklığı oluştu şeklinde de yorumlandı.