Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Kadrosunda Görevli İken 21.07.2016 Tarihinde Görev Yerine Giderken Geçirdiği Trafik Kazası Sonucu Şehit Olan Polis Memuru Serkan ERKARTAL’ ın Ruhuna 5000 Evler Çamlık Camiinde İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından mevlit okutuldu.

Karabük Emniyet'in çalışmaları ile taktir toplayan başarılı müdürü Serhat Tezsever, 15 Temmuz sonrası sürdürülen FETÖ soruşturmaları ile yoğun şekilde çalışmalarını geceli gündüzlü sürdürürken, meslektaşlarını da unutmadı. Birçok kamu yöneticisi bayram tatilini değerlendirken, Tezsever ve ekibi iş yoğunluğunun yanında sosyal sorumluluklarınıda unutmadı. Okutulan mevlide vatandaşlarımızda yoğun ilgi gösterdi. 

Cadde de, sokak ta, düğünde, camii de, her dakika halkın içinde yaşayan, halk ile adeta bütünleşen Karabük'ün başarılı emniyet müdürü Serhat Tezsever için vatandaşlar "tam bir halk adamı, bu memlekette geçmiş yıllarda halkın sevgi ve sempatisini kazanan Gaffar Okkan lar gibi bizlerinde kalbini ve sevgisini kazandı. Keşke bütün yöneticilirimiz sayın müdürümüz gibi olsa" dediler.