Kardemir Karabükspor, Süper Toto Süper Lig’in 4. haftasında sahasında Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda basına kapalı o k taktik çalışması yapan Karabükspor’un antrenmanına sakatlıkları süren Serdar ve izinli olan Dany katılmazken, Adriano, Kokolavic ve Yatabare düz koşu yaptı.
Antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Hırvat Teknik Direktör Igor Tudor, cuma günü oynayacakları karşılaşma öncesi sakatlıklardan dolayı biraz sıkıntılarının olduğunu söyledi.
Beşiktaş mağlubiyetinin ardından dün ve bugün yaptıkları idman ile hazırlıklarını sürdürdüklerini kaydeden Tudor, “11 tane çok iyi oyuncumuz ve 7 tane de yedek oyuncularımız var. Maça hazır hale geleceğiz. Elinizde 18 kişi olduktan sonra kimin oynadığı önemli değil” dedi.
Antalyaspor’un 3 hafta sonuna kadar çok fazla puan toplayamadığını da kaydeden Tudor, “Rakibimizin çok iyi kadrosu var. Bünyelerinde yıldız oyuncuları Eto'o var. Futbol oynamak isteyen bir takım. Biz elimizden gelenin en iyisini yapamaya çalışacağız” ifadesinde bulundu.
Tudor, kadrosundaki sakatlıklardan dolayı Ziraat Türkiye Kupasına karma ekiple çıkacaklarını ve alt yapı takımından 5-6 oyuncu alacaklarını da sözlerine ekledi.