Karabük Üniversitesi (KBÜ) Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ay Yıldızlı Stadyum yanında düzenlenen etkinlikte konuşan KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, her türlü sosyal etkinliğe kapılarının açık olduğunu söyledi.

Çocuklar için güzel bir etkinlik olduğunu kaydeden Rektör Polat, çocukların her zaman bu ülkenin geleceği olduğunu ve her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti.

Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever de projede emeği olan herkese teşekkür ederek, “Emniyet teşkilatı o k yaptığımız projeyle çocukların ileriye dönük vatan ve millet sevgisiyle iyi yetişmeleri, kötü alışkanlıklardan korunmaları için güzel bir proje uygulaması oldu. Bu şekilde çocuklarımıza daha önce Çanakkale ve Bursa gezileri düzenledik. Bu üniversite ve lise öğrencilerini kapsıyordu. Şehitlerin önemi, bu vatan, millet için binlerce şehit verdik, onun vurgusunu yaptık. İkinci seferinde ilkokul öğrencilerine yönelik sinema etkinliği oldu. Daha önce hiç sinemaya gitmeyen öğrencilerden 200 kişi seçildi sinemaya götürüldü. Karabük Üniversitemizle birlikte bin kadar öğrencimize uçurtma şenliği adı altında vatan, millet, bayrak sevgisi, kötü alışkanlıklardan korunması için güzel bir etkinlik düzenlendi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik kapsamında çocuklar gönüllerince uçurtma uçurttu.