Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, olmazsa olmaz projelerinden biri olan ‘Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi’ projesi kapsamında yapımı tamamlanan 100. Yıl Sosyal Yaşam Merkezi’ne ziyarette bulundu. Başkan Vergili, Sosyal Yaşam Merkezi’nde kendisini karşılayan kişilerle sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Ziyaret esnasında Rafet Vergili’ye övgüler yağdıran vatandaşlar; “Biz yaşlı insanlarız. Yeri geliyor adım atacak halimiz kalmıyor, köşe başlarına bank yaptırsanız çok iyi olacak. Ayrıca parklarımızda da yağmurlu havalarda rahat rahat oturabileceğimiz, ıslanmayacağımız kamelyalar olsa çok iyi olur” isteklerinde bulunuldu.

“ÖĞRENCİLERDEN DAHA

DUYARLI OLMASINI BEKLİYORUM!”

Karabük’teki en temiz mahallenin Namık Kemal Mahallesi olduğunu söyleyen Rafet Vergili, “Yeşil Mahalle, Kartaltepe özellikle Namık Kemal Mahallesi’nde okuyan ilkokul öğrencileri örgütlenmiş vaziyetteler, yere çöp atanları uyarıyorlar. Atılan çöpleri de toplayıp, çevreye örnek oluyorlar.  Yüzüncü Yıl Mahallesi’nde oturan kişilerin çevreye karşı daha duyarlı olmasını özellikle öğrenci arkadaşlardan rica ediyorum. Biz elimizden gelen imkanı son damlasına kadar kullanıyoruz kullanmaya da devam edeceğiz” dedi.

“BASİT İŞLERLE UĞRAŞIYORUZ”

Karabük Belediyesi o k en büyük yatırımı Yüzüncü Yıl’a yapıldığını belirten Vergili, “Yüzüncü Yıl imar planını değiştirdik. Birkaç yıl öncesine kadar Yeşil Mahalle’den bile kötüydü. Şuan ise en büyük inşaatlar bu mahallede yapılıyor. Yollar iki defa asfaltlandı. Su, kanalizasyon ve doğalgaz sorunlarımız bitti. Şuan basit işlerle ilgileniyoruz” şeklinde konuştu.